Blåskjell med fevebønner

INGREDIENSER
Porsjoner
4
500 g blåskjell
4 sjalottløk
2 ss olivenolje
1 dl hvitvin
200 g fevebønner, ferske
1 baguette, halvstekt
Olivenolje
Maldonsalt
En neve salat, frisk
1 rødløk, finkuttet
1 ss dill, finhakket
1 sitron, saft
Olivenolje
Kutt et snitt i toppen på fire cherrytomater. Kok de 10 sek i fosskokende vann. Avkjøl i isvann. Fjern skinnet og servér med salaten.
SLIK GJØR DU
Skrubb blåskjell i kaldt vann. Kutt sjalottløk i skiver og fres i olje. Tilsett blåskjell og hvitvin. Ha på lokk og damp dem 3-5 min til skjellene har åpnet seg. Avkjøl og ta innmaten ut av skjellene.
Ta fevebønner ut av belgen. Kok dem 20 sek i lettsaltet vann. Avkjøl i isvann. Ta ut kjernene fra bønnene, det er kun disse som brukes.
Kutt baguetter i avlange tynne skiver. Stek dem lysebrune i olivenolje. Strø over litt salt.
Vask og rens salat. Bland med rødløk, dill, sitronsaft og olje. Legg en toast på hver tallerken. Ha på salat, blåskjell og feves. Hell over vinaigrette.