top of page
Andebryst med fikensaus
INGREDIENSER
Porsjoner
4
2 andebryst
Salt og pepper
2 dl andekraft
4 fiken
1 ss smør
4 biter foie gras
2 ss mel
Noen skiver trøffel
Røde spirer og salvie til pynt
Servér evt med noen ferske fiken.
SLIK GJØR DU
Snitt skinnet på andebrystene og krydre med salt og pepper. Brun brystene i varm stekepanne og etterstek i ovn ved 180 °C i 8-12 min. La brystene hvile før de skjæres opp i skiver.
Kok opp andekraften og del fikener. Skrap ut innmaten fra fikenene og ha dem i sausen. Kok opp og smak til med salt og pepper. Montere sausen med smør.
Krydre foie gras med salt og pepper, og vend i mel. Stek på middels varme på begge sider til gjennomstekt.
Servér med skivet trøffel spirer og salvie.
TITLE
bottom of page