Rabarbrafromasj

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

ART OF THE TITLE

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

4 gelatinplater

1 ss vann

3 eggeplommer

75 g melis

1 ½ dl fløte

1 lime, skallet

400 g rabarbra

3 eggehviter

Legg gelatinplatene i vann i 5 minutter.
Klem ut vannet av dem og varm dem i en kjele med 1 ss vann til de har smeltet.

Pisk eggedosis av eggeplommene og halvparten av melisen.

Visp fløten til krem og vend den inn i eggedosisen.

Tilsett revet rabarbra og limeskall og kjør det i en hurtigmikser eller med stavmikser.

Rør inn gelatinen i en tynn stråle.

Stivpisk eggehvitene og resten av melisen og vend det inn i kremblandingen.

Hell rabarbrafromasjen i glass eller porsjonsformer.

ELEGANT TITLE