Pasjonfruktgelé på nøttebunn

ART OF THE TITLE

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

4 dl pasjonfruktjuice
Sukker
6 plater gelatin

1 eggehvite
30 g melis
30 g cashewnøtter, finmalt
1 ts hvetemel

Legg gelatin i bløt. Varm opp pasjonfruktjuice. Smak til med sukker, den bør være noe syrlig. Smelt gelatin i den varme pasjonfruktjuicen. Avkjøl i en liten firkantet plastform. Sett kjølig i to timer. Kutt geleen i små firkanter à 3cm x 3cm.
Pisk eggehvite og melis stivt. Vend inn nøtter og mel. Stryk bunnen i et lag på 1 cm utover et smurt bakepapir. Stek 5 min på 180 °C. Avkjøl og kutt i biter. Fordel geleen på nøttebunner og servér som dessert-tapas.

ELEGANT TITLE