Moltemuffins med råkrem og granskuddgelé

ART OF THE TITLE

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

Granskuddgelé:
1 dl granskudd, blansjerte
1 pk Freia stikkelsbærgelé

Moltemuffins:
2 egg
1 1/2 dl sukker
75 g smør, smeltet
3 dl mel
1 ts bakepulver
1/2 dl melk
2 dl molter

Råkrem:
3 eggeplommer
3 ss sukker
2 1/2 dl kremfløte, pisket

Granskuddgelé: Kok opp 3 dl vann. Ha i granskuddene og kok i 10 min. Miks og sil. Ha i gelépulver, rør godt om og sett kaldt. Kutt geleen i biter ved servering. (Hvis du ikke finner granskudd går det fint å bruke rosmarin).
Moltemuffins: Sett ovnen på 225 °C. Visp egg og sukker til eggedosis. Tilsett smør, mel og bakepulver vekselvis med melk. Ha i molter. Fordel røren i muffinsformer og stek midt i ovnen 12-15 min.
Råkrem:
Pisk eggedosis av eggeplommer og sukker. Rør forsiktig inn pisket krem.

Dryss litt kanel over ved servering. Ha gjerne bærsaus og syltetøy til.

ELEGANT TITLE

© 2020 by Inkognito AS.

  • Facebook
  • Instagram