Mini-ostekake med sitron og friske bær

ART OF THE TITLE

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

8

Bunn:
10 kornmokjeks, knuste
75 g smør, smeltet

Fyll:
2 egg
1 dl sukker
1/2 sitron, revet skall
250 g cottage cheese
1 dl crème fraiche

4 dl bær, f.eks. blåbær, bjørnebær eller bringebær
1 dl aprikosmarmelade, smeltet
1 dl bærsaus
Mynte eller sitronmelisse til pynt

Bunn: Bland kjeks og smør godt. Trykk kjeksblandingen i 8 former og stek i ovn på 200 °C i ca 5 min.
Fyll: Pisk egg og sukker. Ha i sitronskall, cottage cheese og crème fraîche. Ha røren i formene og stek nederst i ovnen på 200 °C i ca 15 min. La kjølne.
Sett en kake på hver tallerken og pynt med bær. Pensle bærene med smeltet marmelade. Hell bærsaus rundt kaken og pynt med mynte eller sitronmelisse.

Servér gjerne med smaksatt pisket crème fraîche.

ELEGANT TITLE