top of page

Epler posjert i safran

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

ART OF THE TITLE

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

8 epler

7 dl hvitvin, søt
En klype safran
1 sitron

Kanelkrem:
2 ss mascarpone
1 ts kanel, malt
1 ss sukker
1 ss sitronskall, revet
1 dl fløte

50 g havrekjeks
50 g hasselnøtter, ristet

Skrell epler. Stikk ut kjernen og stikk ut eplene med en metallring, ca 5 cm diameter.
Kok opp hvitvin, safran og saften av 1 sitron. Legg i eplene i laken og trekk dem i 45 min uten at det koker.
Kanelkrem: Visp alle ingrediensene til det er stivt.
Servér eplene varme med et dryss av nøtter og knust kjeks. Topp med kanelkrem.

ELEGANT TITLE

bottom of page